Image

Huidig studenten bestuur

Het 5e bestuur der Dierenartsen Zonder Grenzen - Student

"Addax"
O.d.z. 'We komen samen in Addaxtie'

2022-2023

Voorzitter | Rebecca Roos

Hey! Ik ben Rebecca Roos en ik zit op dit moment in het eerste jaar van de Master Diergeneeskunde. Sinds de HDV ben ik de voorzitter van DZG-Student. Naast dat ik actief ben in het studieleven, heb ik ook een druk studentenleven. Naast voorzitter van DZG ben ik lid van verschillende commissies en ben ik lid van de studentenroeivereniging Orca. Als voorzitter zal ik ervoor zorgen dat wij als DZG-Studenten bestuur ons beste beentje voor zetten voor mensen die het met minder te bedelen hebben dan wij in de diergeneeskundige zorg!

Esther Bor

Secretaris | Esther Bor

Hee allemaal! Mijn naam is Esther Bor, ik ben 21 jaar en ik zit nu in het 4e jaar van de bachelor. Al van kinds af aan wist ik dat ik dierenarts wilde worden en ook nog het liefste met wilde dieren. Ook heb ik altijd al de passie gehad om mensen en dieren te kunnen helpen in ontwikkelingslanden. Daarom heb ik me in het begin van dit collegejaar aangesloten bij de projectcommissie. Ik vind het erg mooi om te zien wat we met DZG-Student kunnen bereiken en ik hoop hier als secretaris nog meer mijn steentje aan bij te kunnen dragen!

Lennart van de Merwe

Penningmeester | Lennart van de Merwe

Hi! Ik ben Lennart, tweedejaars bachelor student en sinds kort ook penningmeester bij DZG-Student! Al mijn hele leve lang ben ik gefascineerd en actief geweest met het organiseren en geld ophalen voor ontwikkelingshulp en het zodoende helpen van mensen die het nodig hebben. Toen ik de keuze moest maken tussen Aerospace Engineering en Diergeneeskunde was het idee van kunnen helpen bij Dierenartsen Zonder Grenzen dan ook zeker doorslaggevend! Ik ga mijn best doen om als penningmeester zo veel mogelijk geld binnen te slepen als dat fysiek mogelijk is, uiteraard in de naam van het goede doel.

Luka Botman

Coördinator Projecten | Luka Botman

Hey! Ik ben Luka, 21 jaar en ben net begonnen met het vierde jaar van mijn bachelor. Ik heb altijd al iets willen betekenen voor de wereld. Daarom heb ik mij in mijn derde jaar aangesloten bij de Project Commissie van Dierenartsen Zonder Grenzen, waar ik dit jaar door een bestuursfunctie voorzitter van mag worden. Ik zal me bezig houden met het contact met de projecten die wij steunen in het buitenland. Ik heb enorm veel zin om me komend jaar in te kunnen zetten voor mensen die het wat moeilijker hebben dan wij!

Lisanne Louwerse

Coördinator Interne Contacten | Lisanne Louwerse

Hoi allemaal! Ik ben Lisanne en ik ben 22 jaar oud.  Sinds kort ben ik deel van het DZG-Studentbestuur. Ik mag de functie  Coördinator Interne Contacten op mij nemen. Vanaf kleins af aan ben ik al dol op dieren. Het was dan ook voor niemand een verassing dat ik in 2019 diergeneeskunde ging studeren. Afgelopen jaar heb ik samen met de commissieleden de Run4Rabiës 2022 georganiseerd. Ik kijk er naar uit om mij nog meer in te kunnen zetten voor Dierenartsen Zonder Grenzen en alle studenten enthousiast te kunnen maken voor al het leuks dat wij gaan organiseren!

Siska Hulsman

Coördinator Externe Contacten | Siska Hulsman

Hoi allemaal! Mijn naam is Siska en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Diergeneeskunde. Door mijn interesse voor lesgeven ben ik in mijn tweede jaar bij de educatiecommissie gegaan. Op deze manier ben ik steeds meer betrokken geraakt bij DZG en is mijn enthousiasme voor de organisatie gegroeid. Ik heb altijd de droom gehad om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland en heb er enorm veel zin in om als bestuurslid al mijn steentje bij te dragen vanuit Nederland. Als coördinator externe contacten is het mijn doel om een groter publiek te bereiken en deze te enthousiasmeren om zich in te zetten voor gezondere dieren, gezondere mensen en een gezondere wereld!