Een korte voorstelronde | Nieuwe leden in ons bestuur!

Uncategorized

Wij mogen jullie vertellen dat de vacature voor nieuwe bestuursleden, die in ons nieuwsoverzicht te vinden was, vervuld is: Wij stellen jullie graag voor aan Janke en Joop!

Sinds begin dit jaar is ook Joop, hiernaast op de foto, ons bestuur komen versterken. Joop is dierenarts, en is een van de oprichters van onze voorloper, Stichting DIO. Hij brengt een berg aan internationale én bedrijfskundige ervaring met zich mee, en heeft o.a. 10 jaar in China gewerkt om daar een grote paardenkliniek op te zetten. Op dit moment werkt Joop vooral in zijn eigen bedrijf, Oculus Insights, waarbij hij dierenklinieken coacht in beter praktijkmanagement. 

Janke, op de onderstaande foto, is veearts en is afgelopen jaar bij ons bestuur gekomen. Ze was toevallig aan het werk in Mzuzu, waar Gilbert, onze programma manager, ook woont. Janke heeft voor ons de projecten bezocht en geëvalueerd. Als student was ze al betrokken bij de voorloper van DZG, Stichting DIO. Bij DIO heeft ze in Matunkha, Malawi, training gegeven aan de allereerste groep van diergezondheidswerkers. Nu mogen we haar verwelkomen als bestuurslid.

Wij vinden het fantastisch dat jullie ons komen versterken. Janke en Joop: welkom bij het Dierenartsen Zonder Grenzen team!