Onze partners

Alleen kun je je dromen niet waarmaken. Dit geldt ook voor Dierenartsen Zonder Grenzen Nederland. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de steun, inzet en bijdragen van onze partners!

Op deze pagina stellen wij onze partners en belangrijkste donateurs aan jullie voor en vertellen we wat ze voor of met DZG-NL doen om de gezamenlijke doelen en dromen te verwezenlijken.

Image

Samenwerken met Dierenartsen Zonder Grenzen?

Wil je samen met ons streven naar gezonde mensen, gezonde dieren of een gezonde planeet? Dat kan. Schroom niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact
DZG-België logo

Dierenartsen Zonder Grenzen België (DZG-België) helpt veehouders in negen Afrikaanse landen. Ze vaccineren en verzorgen kuddes en helpen families om hun veeteelt te verbeteren.  DZG-België heeft ons geholpen met het opstarten van DZG-NL in 2018 en sindsdien ondersteund met technisch advies over bijvoorbeeld projectmanagement, communicatie en fondsenwerving. Hiernaast heeft DZG-België ons financieel ondersteund om de groei en stabiliteit van DZG-NL mogelijk te maken.


Vétérinaires Sans Frontières International (VSF-I) is een internationaal netwerk van non-profit organisaties die op wereldwijd niveau actief zijn op het gebied van landbouw, veeteelt en dierenwelzijn ter ondersteuning van kleinschalige boeren. Dierenartsen Zonder Grenzen-Nederland is lid van het VSF-I netwerk. Door onze krachten te bundelen bereiken we een grotere impact!

VSF-I logo

St. Anna Advies logo

St. Anna Advies biedt praktisch communicatieadvies en training voor de veterinaire en agrarische sector. Gezonde dieren, gelukkige mensen en een goed lopende organisatie. Dat is waar het om gaat. St. Anna Advies doneert jaarlijks 2.000 euro aan DZG en geeft ons communicatie advies om onder andere  onze campagnes te verbeteren.


Wilde Ganzen steunt overal ter wereld mensen die voor verandering zorgen door de handen uit de mouwen te steken. Zij steunt onze projecten financieel en met kennis en kunde. Wanneer een project door hen wordt goedgekeurd, dekken zij ⅓ van het project budget. Wij leggen verantwoording af aan Wilde Ganzen, wat ook weer werkt als een soort keurmerk naar andere donors.

Wilde Ganzen logo

Matunkha logo


Het Matunkha Centre is een centrum in het noorden van Malawi, Afrika. Zij ondersteunt daar de meest kwetsbare kinderen door onder andere onderwijs, gezondheidszorg en dorpsontwikkeling te bieden. 
Matunkha biedt de trainingslocatie voor de diergezondheid werkers rondom Rumphi, stad in Malawi, en onderhoudt contact met hen.Edgard & Cooper is een organisatie die zich richt op het maken van gezonde en lekkere dierenvoeding en het verbeteren van de levenskwaliteit van honden en katten. De donaties van Edgar & Cooper helpen Dierenartsen Zonder Grenzen zo veel mogelijk honden te vaccineren tegen hondsdolheid in Malawi, Afrika.

Egard & Cooper

CCEI logo

Center for Community Empowerment Initiatives (CCEI) is een non-profitorganisatie in Malawi. CCEI heeft het doel om de toegang tot levensveranderende en goedkope technologieën te vergroten voor gemeenschappen die daar behoefte aan hebben.
CCEI is onze uitvoerende partner in Malawi en onze programmamanager, Gilbert Banda, is bij hen in dienst.


Covetrus is een veterinaire groothandel. Via Covetrus mogen we ieder jaar voor onze Vaccinate For Africa campagne kosteloos flyers mee sturen in pakketten naar bijna alle dierenklinieken in Nederland, om zo meer klinieken enthousiast te maken om mee te doen! 

Covetrus logo

GARC logo

De Global Alliance for Rabies Control (GARC) is een non-profitorganisatie met de ambitie om hondsdolheid tegen 2030 te elimineren. Dit wil zij realiseren door zo veel mogelijk honden te vaccineren in getroffen gebieden, zoals Afrika. GARC geeft DZG technisch advies over de uitvoering van ons nieuwe rabiës project in Malawi, waarbij we 22.000 honden vaccineren tegen rabiës. Verder mogen we hun app gebruiken om alle gegeven vaccinaties in bij te houden.

Samen werken we wereldwijd aan voedselzekerheid.
Met uw gift verbeteren we de toekomst van Afrikaanse families door hun kuddes gezond te houden.

Als de kudde ziek is, sterft het dorp

Als Afrikaanse veeboeren hun kudde verliezen door ziekte, droogte of conflict, verliezen ze alles: hun trots, cultuur, spaargeld en voedsel. Jij kan hen helpen. Maak van de wereld een betere plek en geef Afrikaanse families een betere toekomst.

Ik doe een gift