Vaccinate For Africa

De Vaccinate For Africa campagne is een jaarlijks terugkerende campagne. In de eerste twee weken van juni halen deelnemende dierenartspraktijken geld op door het zetten van vaccinaties. Per gezette vaccinatie wordt €2,50  gedoneerd. Dit helpt ons bij de uitvoering van onze projecten, zoals het opleiden van diergezondheidswerkers in Malawi.

De Vaccinate For Africa campagne 2024 zal plaatsvinden van 3 t/m 16 juni.  Wil jouw praktijk ook deelnemen? Schrijf je hieronder in voor V4A 2024!

Samen met de deelnemende dierenartsenpraktijken is er in 2022 een bedrag van €4965 opgehaald! In 2023 is een bedrag van €4157 verzameld! 

Image

Heb je geen eigen huisdier maar wil je toch bijdragen? 

Vaccinate For Africa 2024

De Vaccinate For Africa campagne vindt van 3 t/m 17 juni 2024 plaats. Gedurende deze campagne doneren deelnemende dierenartsenpraktijken uit heel Nederland  €2,50 per gezette vaccinatie aan Dierenartsen Zonder Grenzen. Dit geld zal onder andere gebruikt worden voor het project in Malawi, waar boeren worden opgeleid tot diergezondheidsmedewerkers. Lees hier meer over onze projecten.

Via het formulier onderaan deze pagina kun je jouw praktijk alvast opgeven voor de Vaccinate For Africa campagne 2024!

Stuur gerust een mail voor meer informatie of bij vragen naar vaccinate4africa@dierenartsenzondergrenzen.nl

Kaart deelnemende praktijken

Aanmeldformulier Vaccinate 4 Africa 2024

Geef hier jouw dierenartsenpraktijk op voor de Vaccinate For Africa campagne 2024!

    Lees hier de privacyverklaring. https://dierenartsenzondergrenzen.nl/privacy/