Team update!

Blog, Uncategorized

Bij Dierenartsen Zonder Grenzen Nederland is het jaar super gestart! In 2023 ziet ons team er net even anders uit dan afgelopen jaar. In deze post stellen wij jou kort voor aan ons team en wat er precies aan veranderd is. Ook vind je onderaan een kort overzicht van iedereen in ons team, van ons bestuur tot onze interns.

Benieuwd naar meer informatie over Dierenarsten Zonder Grenzen zelf? Klik hier.

Bestuur

Ons bestuur is uitgebreid! Wij geven een hartelijk welkom aan Saskia Hendrickx en Eveline Mus.

Saskia heeft meer dan 20 jaar ervaring in volksgezondheid, veeteelt onderzoek en project management in ontwikkelingslanden. Ze ondersteunt Dierenartsen Zonder Grenzen met haar kennis van institutionele fondsenwerving, helpt bij onze administratie en geeft ons erg nuttig advies over projectmanagement! 

Eveline is zelfstandig waarnemend dierenarts. Ze ondersteunt Dierenartsen Zonder Grenzen met haar creatieve en energieke input over projecten, fondsenwerving privaat en externe communicatie.

Onze Coördinators

Naast ons bestuur hebben we ook een verandering in onze coördinators bij DZG-NL, dit jaar zijn we namelijk niet begonnen met 1 coördinator, maar 2!

Sarah Farrand (links op de afbeelding) die al langer coördinator is voor DZG-NL blijft zich ook dit jaar inzetten voor ons. Zij blijft zich vooral bezighouden met de inhoud van onze projecten en de contacten in Malawi, Afrika. Iris Geerts (rechts op de afbeelding) zal dit jaar naast communicatieadviseur ook als coördinator aan de slag gaan. Ze geeft leiding aan alles wat met communicatie te maken heeft. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals interne communicatie en social media beheer.

Team overzicht

Coördinatie

  • Iris Geerts – Algemeen coördinator en communicatie en fondsenwerving
  • Sarah Farrand – Coördinator projecten en partners

Bestuur

  • David Speksnijder – Voorzitter
  • Janke Maat – Secretaris
  • Saskia Hendrickx – Financiën en institutionele fondsenwerving
  • Eveline Mus – Externe communicatie en fondsenwerving privaat

Interns

  • Merveille Gomes – Intern Communicatie
  • Jill Pengel – Intern Communicatie