DZG-Student activiteiten

DZG-student houdt zich naast het project in Malawi ook bezig met het organiseren van verschillende activiteiten. Hieronder vallen de Run4Rabiës, de Vaccinate For Africa campagne en verschillende studentactiviteiten, zoals lezingen en workshops. Het doel van deze activiteiten is het verhogen van het bewustzijn van diergeneeskunde in ontwikkelingslanden bij studenten.

 

Studentactiviteiten

Onder onze studentactiviteiten vallen: lezingen, workshops en symposia. De onderwerpen van deze activiteiten variëren en hebben als rode draad het houden van dieren in minder bedeelde landen. Welke activiteiten er op de agenda staan is te vinden op onze site en onze Facebook pagina. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze DZG-Student updatemail.

Run4Rabies

Jaarlijks organiseert DZG-Student rond World Rabies Day, vanuit de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht, het hardloop- en wandelevenement Run4Rabies om geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar een door DZG-Student gekozen goed doel. Voor meer informatie of deelname kan je terecht op de Run4Rabies website.

Vaccinate For Africa

Ieder jaar organiseert DZG-Student de Vaccinate For Africa campagne. Tijdens deze campagneweek doneren de deelnemende dierenartsenpraktijken voor iedere gezette vaccinatie €2,50 aan DZG. De opbrengst gaat naar de projecten van DZG-NL. Klik hier voor meer informatie

Samen werken we wereldwijd aan voedselzekerheid.
Met uw gift verbeteren we de toekomst van Afrikaanse families door hun kuddes gezond te houden.

Als de kudde ziek is, sterft het dorp

Als Afrikaanse veeboeren hun kudde verliezen door ziekte, droogte of conflict, verliezen ze alles: hun trots, cultuur, spaargeld en voedsel. Jij kan hen helpen. Maak van de wereld een betere plek en geef Afrikaanse families een betere toekomst.

Ik doe een gift