Kom in actie!

Zet een actie op, verzamel donaties en draag bij aan een betere toekomst voor gezinnen in Malawi! Lees hieronder verder hoe het werkt en hoe je anderen kunt inspireren om ook hun steentje bij te dragen.

 

Doe mee met onze acties

Door mee te doen met één van de acties die wij in Nederland organiseren kun je bijdragen aan een betere toekomst voor gezinnen in Malawi. Zelf kun je natuurlijk ook een mooi initiatief starten. Met tips op deze pagina helpen we je graag een handje op weg!
Run4rabies
Jaarlijks organiseert onze R4R commissie dit event! Ren of wandel 3, 5 of 10 km en neem je trouwe viervoeter mee. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bestrijding van hondsdolheid.
Vaccinate for Africa
Verbeter de diergezondheid in Nederland en Afrika. In de eerste week van juni kun je je huisdier laten vaccineren bij een dierenartsenpraktijk die ook meedoet aan deze actie. Per gezette vaccinatie wordt 2,50 euro gedoneerd aan onze projecten.
Geef een Geit
Voor veel Afrikaanse families is een geit een belangrijk dier. Met deze actie zamelen we geld in voor onze projecten en geven we geiten aan gezinnen in Malawi! Bekijk hier wat een geit voor deze gezinnen betekende!

 
  Inspiratie

Gift van het geven


Gift van het geven

In plaats van cadeautjes te krijgen op je verjaardag, kun je ook overwegen om je dierbaren te vragen om bij te dragen aan een goed doel dat dicht bij je hart ligt. Op deze manier markeer je niet alleen je speciale dag, maar lever je ook een zinvolle bijdrage aan een groter doel.

Kom in actie

Voed je passie voor sport

Word jij enthousiast van sporten? Doe mee aan een hardloopwedstrijd, ga op fietsavontuur, of maak deel uit van een sportevenement naar keuze. Zoek een sponsor voor elke kilometer die je aflegt en zet je passie voor sport om in een kracht voor het goede.

Kom in actie
Voed je passie voor sport
Organiseer een veiling

Organiseer een veiling

Heb jij een gevoel voor creativiteit? Waarom organiseer je dan geen veiling? Verkoop je zelfgemaakte kunstwerken, handgemaakte artikelen of unieke diensten aan de hoogste bieder. Nodig vrienden en familie uit om mee te doen, waarbij alle opbrengsten bestemd zijn voor het goede doel!

 

Kom in actie


Verzin je unieke activiteit voor fondsenwerving

Laat je fantasie de vrije loop bij het bedenken van je eigen unieke fondsenwervingsactiviteit. Of het nu gaat om een kookwedstrijd voor fijnproevers, een meeslepende kunstshow, een talentenjacht of een andere fantasierijke onderneming die je interesse wekt, deze innovatieve inspanningen hebben het potentieel om belangrijke, positieve veranderingen in gang te zetten.

 

Kom in actie
Verzin je unieke activiteit voor fondsenwerving

Als de kudde ziek is, sterft het dorp

Als Afrikaanse veeboeren hun kudde verliezen door ziekte, droogte of conflict, verliezen ze alles: hun trots, cultuur, spaargeld en voedsel. Jij kan hen helpen. Maak van de wereld een betere plek en geef Afrikaanse families een betere toekomst.

Ik doe een gift