Image

Huidig studenten bestuur

Het 6e bestuur der Dierenartsen Zonder Grenzen - Student

"Suricata"
o.d.z. Ogen op de horizon, pootjes op de grond.

2023-2024

  

Chairman | Lara Eleveld

Hoi allemaal! Ik ben Lara, 21 jaar en tweedejaarsstudent diergeneeskunde. Vorig jaar ben ik actief geworden bij de educatiecommissie van DZG en daarmee heb ik gastlessen mogen geven op basisscholen! Ik houd enorm van reizen en daarom vind ik DZG ook zo leuk!
Ik heb er veel zin in dit jaar en kijk uit naar leuke nieuwe projecten 🙂

Secretaris | Saskia ter Beek

Hoi! Ik ben Saskia, derdejaars bachelor student Diergeneeskunde en sinds kort secretaris van het 6th  studentenbestuur 'Suricata' van Dierenartsen Zonder Grenzen! Ik heb sinds kleins af aan al een passie gehad om later met dieren te werken. Daarnaast houd ik van reizen én het liefst dit te combineren met de veterinaire sector. Ik heb al een steentje mogen bijdragen binnen de projectcommissie en binnenkort ook bij de Run4Rabies commissie waardoor ik al wat kennis heb gemaakt met de mooie vereniging. Na een leuke reis in Zuid-Afrika afgelopen zomer heb ik er in ieder geval heel veel zin in om deze functie op mij te nemen en er samen een mooi, educatief en gezellig jaar van te maken!

Penningmeester | Ilja Nijstad

Hoi ik ben Ilja, ik ben 20 jaar en ik ben sinds kort penningmeester van DZG-student. Sommige mensen op de studie kennen mij misschien ook wel als vegan jesus. Ik zit nu in mijn derde jaar bachelor van Diergeneeskunde. Ik ben ooit begonnen door bij de RunCo gedwongen te worden om mee te doen en nu ben ik dus bestuur:). Ik heb er heel veel zin in om DZG verder te helpen en om mee te doen in het bestuursleven van diergeneeskunde en Utrecht in het algemeen (denk Cobo’s etc). Als penningmeester neem ik de financiën op mij en ga ik mijn best doen om sponsoring te regelen voor DZG zodat we de capaciteit hebben om meer geiten te kunnen geven en meer honden te kunnen vaccineren.

Coördinator Projecten | Luka Botman

Hey! Ik ben Luka, 22 jaar en ik heb net mijn bachelor Diergeneeskunde afgerond. Ik heb altijd al iets willen betekenen voor de wereld. Daarom heb ik mij twee jaar geleden aangesloten bij de Projectcommissie van Dierenartsen Zonder Grenzen. Vorig jaar ben ik hier voorzitter van geworden en dit jaar doe ik dat met plezier nog een keertje. Daarnaast heb ik dit jaar de eer om ook voorzitter te zijn van de Vaccie en ben ik coördinator intern geworden. Ik heb weer enorm veel zin om me komend jaar in te kunnen zetten voor mensen die het wat moeilijker hebben dan wij!

Coördinator Intern | Daniëlle Veld

Hi allemaal! Ik ben Daniëlle, 22 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn wachttijd voor de master Diergeneeskunde. Al van kleins af aan is het mijn droom om de wereld rond te reizen en hierbij dieren en mensen te helpen die het wat moelijker hebben dan wij. Tijdens mijn middelbare school tijd heb ik hier al meerdere malen mijn steentje aan bij kunnen dragen en ik heb er ontzettend veel zin in om dit voort te kunnen zetten bij DZG-Student! Sinds kort heb ik de eer om coördinator intern bij deze mooie organisatie te zijn. Ik heb mij al een tijdje met veel plezier mogen inzetten bij de projectcommissie, en sinds kort mag ik dat ook doen bij de Vaccinate4Africa commissie. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie aankomend jaar op de hoogte te mogen houden van alle mooie dingen die wij doen en alle leuke activiteiten die wij organiseren!

Coördinator Extern | Siska Hulsman

Hoi allemaal! Mijn naam is Siska en ik ben 21 jaar oud. Ik heb in 2023 mijn bachelor diergeneeskunde afgerond en zit nu in de wachttijd voor de master. Door mijn interesse voor lesgeven ben ik in mijn tweede jaar bij de educatiecommissie gegaan. Op deze manier ben ik steeds meer betrokken geraakt bij DZG en is mijn enthousiasme voor de organisatie gegroeid. Ik heb altijd de droom gehad om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland en ik vind het fantastisch om als bestuurslid al mijn steentje bij te dragen vanuit Nederland. Ook help ik graag studenten en veterinairen om een mooie stageplek te vinden in het binnen- of buitenland. Als coördinator extern is het mijn doel om een groter publiek te bereiken en deze te enthousiasmeren om zich in te zetten voor gezondere dieren, gezondere mensen en een gezondere wereld!