Image

Praktische informatie Run4Rabies 2021

Hier vind je de praktische informatie over de Run4Rabies. Goed om te weten is dat wanneer je meedoet met de fysieke run in Utrecht, er voor een (on)gezonde snack en een drankje gezorgd wordt. Voor en na het wandelen of hardlopen kun je genieten van muziek en er is een mogelijkheid om een maaltijd mee te eten (tegen betaling). Daarnaast starten de routes aan de Yalelaan 1 vanaf het kantoor van Stichting Dierenartsen Zonder Grenzen op de faculteit Diergeneeskunde. 

Zoals bekend zijn er verschillende parcours uitgezet rondom de faculteit Diergeneeskunde. De routes zijn hieronder weergeven en zullen tijdens het evenement worden aangegeven door middel van bordjes. Ook zullen er op een aantal punten vrijwilligers staan om jullie de juiste kant op te helpen! 

 

 

Verder is het tijdens de fysieke run is het zeker mogelijk om jouw hond mee te nemen! Wel zijn er een aantal regels waaraan gehouden dient te worden:

De start van het evenement vindt plaats bij het kantoor van Stichting Dierenartsen Zonder Grenzen, Yalelaan 1 te Utrecht (Uithof). Op en rond de Yalelaan is voldoende parkeergelegenheid. Hieronder vind je de routebeschrijving voor de auto, het ov en meer informatie over de parkeergelegenheid.