Image

Inschrijven, sponsoren of doneren

Via onderstaand formulier kun jij je inschrijven voor de Run4Rabies op 24 september 2021, zowel fysiek of virtueel. Dit kan alleen, met een vriend/vriendin en natuurlijk zijn trouwe viervoeters welkom! Het formulier dient volledig te worden ingevuld voor de juiste behandeling van de aanmelding. Kies op het formulier dan ook voor 3 (wandelend of hardlopend), 5 of 10 kilometer (hardlopend). Voor de virtuele run geldt het ook om de afstand in te vullen en ook de manier waarop de afstand wordt afgelegd. 

Fysieke run

Voor de fysieke run kun je je aanmelden bij de aanmeldbalie aan de Yalelaan 1 in Utrecht vanaf 17:00 uur. Om 18.00 wordt er gestart met een gezamenlijke opwarming, waarna om 18.15 de eerste deelnemers van start gaan.

Deelname aan de Run4Rabies kost €7,50 bij inschrijving vóór 1 september en €10,- bij inschrijving na 1 september, waarbij de gehele opbrengst naar de rabiës vaccinatie campagne gaat natuurlijk! Naast de donatie van het inschrijfgeld kun je je ook nog laten sponsoren door familie, vrienden of collega’s. Dit kun je ook vermelden op het formulier. Daarnaast staat er ook weer een prijs klaar voor de snelste hardlopers bij de 5 km en de 10 km en zullen ook de snelste honden van de 5 en 10 km een prijs ontvangen!

Als jij jouw hond meeneemt, houdt er dan rekening mee dat deze tijdens de gehele route aangelijnd dient te blijven. Kijk voor meer informatie over de gang van zaken bij ‘Praktische informatie’. Inschrijven is ook op de dag zelf mogelijk bij de aanmeldbalie.

Virtuele run

Voor de virtuele run kun je je ook aanmelden via het formulier. Ook hier geef je op door welke afstand je gaat afleggen, maar daarbij ook hoe. De kosten hiervoor bedragen €5,00 en daarnaast kun je je ook nog laten sponsoren. 

Sponsoren

Wil jij iemand sponsoren die meedoet aan de Run4Rabies? Dat kan. Kies in het formulier voor de optie sponsoren, vermeldt de naam van diegene en het gewenste sponsorbedrag. 

Doneren

Kun je niet meedoen aan de run, maar wil jij toch een bijdrage leveren? Dan kun je op het formulier hieronder aangeven dat je een donatie wil doen, door een zelfgekozen bedrag in te vullen.