Veterinary Information Service (V.I.S.)

Met de Veterinary Informatie service (V.I.S.) verleent DZG-Student met behulp van ervaren veterinaire specialisten en uitgebreide literatuur van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht praktische oplossingen voor problemen en vragen van organisaties in het Zuiden.

We helpen je graag verder!

De Veterinary Informatie service (V.I.S.) is een gratis vraag– en antwoordservice die DZG-Student verleent aan personen en organisaties die werkzaam zijn in het Zuiden. De service bestaat uit het beantwoorden van vragen op veterinair gebied. Door middel van deze service willen wij veterinaire kennis overdragen en vanuit Nederland hulp bieden aan mensen in het Zuiden. Wij hebben een groot aantal enthousiaste veterinaire studenten die met de hulp van ervaren veterinaire specialisten en de uitgebreide literatuur van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht praktische oplossingen voor problemen en vragen kunnen vinden.

Via student@dierenartsenzondergrenzen.nl kunt je je vraag bij ons indienen.

Together, we can work on food security all around the world.
With your gift, we improve the future of African families by keeping their herds healthy.

Als de kudde ziek is, sterft het dorp

Als Afrikaanse veeboeren hun kudde verliezen door ziekte, droogte of conflict, verliezen ze alles: hun trots, cultuur, spaargeld en voedsel. Jij kan hen helpen. Maak van de wereld een betere plek en geef Afrikaanse families een betere toekomst.

I want to make a donation